fbpx
Close

Vi vill vara din salong, här är vår resa!

Haga Salong började med en liten herrsalong på 30 kvm i ett gatuhörn på Hagavägen i Borlänge.
Salongsägaren Ali Giggs Mor började med ett par stolar på sin salong och som under några år lockade till sig många och trogna kunder. Efter några år i den lilla lokalen satsade Giggs stort. Han ville göra något större, modernare och något extra, så han skaffade en lokal på hela 400 kvm på Hagavägen i Borlänge, granne men sin tidigare salong.
Lokalen renoverades och målet var att alla kunder skulle kunna få en större utsträckning av behandlingar under samma tak. Det var då Haga Salong Borlänge inte blev någon herrsalong längre utan det anställdes frisörer som kunde utföra färgbehandlingar, permanent, löshår och andra skönhetsbehandlingar för både män och kvinnor. Det renoverades även en barnavdelning med barnanpassade stolar och ett stort lekrum där barnen kan leka när du själv får din behandling.

Nu efter tre år är salongen i full gång, våra duktiga frisörer och barberare brinner för yrket och vårt mål är att fortsätta utvecklas och utbilda.

Vi har även samarbeten med frisörskolor där våra handledare utbildar eleverna under deras gymnasietid mot att bli en färdig frisör.

Vi stannar inte där!

Giggs på Haga Salong

Nu är det dags att expandera igen och på samma sätt som tidigare. Haga Salong Falun finns nu i Bergströms galleria i Falun och till skillnad mot tidigare så är denna salong mer inriktad på exklusivare skönhetsbehandlingar.

 

På Haga Salong Falun ska man komma in och känna LYX, din upplevelse av modern, trygghet, förväntan och exklusivitet ska börja redan när du kliver in i salongen.

 

– Jag försöker följa samma tråd med en större utsträckning av behandlingar undersamma tak även i Falun men här betalar man för det lilla extra. Salongens känsla ska speglas i behandlingarna och tiden som kunden spenderar på salongen.

/Ali Giggs Mor

Vad är skillnaden Haga Salong Borlänge och Haga Salong Falun

Alla ska kunna gå till oss. I Borlänge har vi mer fokuserat på flera behandlingar, rabatterade priser för pensionärer och vi besöker även ålderdomshem där vi klipper och stylar.

En sak som vi också gjort varje år är att klippa dom som inte har ett hem, är utsatta på något vis och som inte kan lägga pengar på en klippning för sig själv eller sina barn. Den kampanjen har vi gjort innan jul varje år och det kommer även fortsätta med.

Salongen i Falun har mer exklusiva behandlingar. Där har vi fokuserat på färre men större behandlingar, där du spenderar extra tid i salongen.
Vi har också behandlingar i paket som man kan välja, från Silver till ett Lyxpaket.

Oavsett vilken av salongerna man går till så kommer man känna samma trygghet. Vi är en stor familj med kunniga frisörer/barberare som välkomnar och bemöter alla kunder på samma sätt.

Välkommen till oss på Haga Salong

Giggs på Haga Salong

Ali Giggs Mor

VD, Frisör/Barberare

Eris

Frisör/Barberare

Milad

Frisör/Barberare

Meysam

Frisör

Alexsandra

Frisör

Ellinore

SC Borlänge, Frisör

Emelie

Frisör

Karinne

Frisör

Lina

Frisör

Madelene

SC Falun, Frisör

Jobba med oss!

Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan med CV till info@hagasalong.se

Produkter